Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'art de veure-hi a través de l''Ara Terres de Lleida'

Un taller de modelatge per a persones cegues organitzat per l'Once i impartit per l'artista lleidatà Rafa Borlänsa és el protagonista del catorzè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 14 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 14 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Un taller de modelatge per a persones cegues organitzat per l'Once i impartit per l'artista lleidatà Rafa Borlänsa porta el pes del catorzè número del suplement, que també posa el focus en la celebració de la Fira d'Alimentació i Salut de Balaguer i en l'adéu de Reñé com a president de la Diputació de Lleida.

La Festa dels Tres Tombs d'Alcarràs protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que l'esteticista Sara Buira s'encarrega de "maquillar" el suplement. Tanquen la publicació una trobada amb el ciclista almacellenc Armando Vidal, protagonista de la secció d'esports, i una entrevista amb la psicòloga i psicoterapeuta Elisenda Pascual.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat