Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Xema Solé no anirà a les llistes del PP de Lleida i es planteja deixar el partit

El regidor apunta que s'ha acabat un cicle i que vol dedicar-se a la seva faceta d'artista

Xema Solé, regidor, Partit Popular,
El regidor popular, Xema Solé. (Foto: Arxiu)
El regidor popular de l'Ajuntament de Lleida, Xema Solé, ha anunciat aquest matí que no anirà a les llistes del Partit Popular de la Paeria i que s'està plantejant deixar la formació. La seva decisió de no repetir a les properes eleccions municipals i de retirar-se de la política activa arriba perquè "s'ha acabat un cicle i no depenc de cap càrrec públic per guanyar-me la vida".


El regidor, que es dedica al món de l'espectacle, concretament a la màgia i l'humor, sota el nom de Màgic Xema, afirma que "no he de triomfar en la política perquè ja he triomfat abans amb la meva activitat professional o d’artista". 

Solé argumenta que són diverses les causes que li han portat a adoptar aquesta decisió però que prevalen especialment les professionals, ja que la seva vinculació política ha condicionat negativament la seva activitat artística. No obstant això, també ha pres aquesta decisió per raons polítiques, en estar en clara disconformitat amb la filosofia i maneres de procedir del seu partit en diversos temes sensibles. Opina que hi ha una falta de democràcia interna: “El PP és una organització vertical i dictatorial, on l'opinió del militant no té cap valor i on mai no es plantejarà un exercici de primàries”.

Pel que fa a deixar el partit, en el qual hi milita des de fa una dècada, apunta que ho està meditant i que la decisió final vindrà determinada, en gran part, per la persona que els dirigents escullin com a cap de llista en representació del partit. L'edil del Partit Popular ocupa el cinquè lloc de la llista del PP a la Paeria des de fa quatre anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat