Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Fira de Sant Miquel i l''Ara Terres de Lleida' més grans de la història

L'edició d'enguany de la trobada agrària és la protagonista del tretzè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 13 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 13 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Les novetats de la 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i de la 33a edició d'Eurofruit porten el pes del tretzè número del suplement, que també posa el focus en la celebració de la Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs i en la commemoració de l'1-O en aquest municipi del Segrià.

El Tren dels Llacs protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que el músic Joan Lozano, líder de Mister Jones, posa la banda sonora al suplement. Tanquen la publicació una trobada amb la jugadora de l'Associació Lleidatana d'Handbol Irina Pop, protagonista de la secció d'esports, i una entrevista amb l'alcalde de Montgai, el republicà Jaume Gilabert.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, la periodista Noemí Vilaseca, natural de Solsona, s'encarrega d'analitzar les dones que han marcat l'esdevenir de Ponent al llarg de la seva història.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat