Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Rubín de Celis apunta que “hem de buscar solucions” a la irregularitat de l’Actel Força Lleida

El base lleidatà explica que “els últims tres partits no es podrien incloure dins dels millors xocs de la temporada”, però es mostra optimista amb el proper partit

Marc Rubín de Celis, Actel Força Lleida, bàsquet
Marc Rubín de Celis, en un partit d'aquesta temporada. (Foto: Javi Enjuanes)
L’Actel Força Lleida no ha mostrat el seu millor estil de joc en els darrers enfrontaments. Malgrat que la irregularitat ha estat evident al llarg dels últims xocs, això no ha impedit que el conjunt de Joaquín Prado hagi sumat tres triomfs consecutives al Barris Nord. “Els últims tres partits no es podrien incloure dins dels millors xocs de la temporada, però, al cap i a la fi, estem competint i estem treien les victòries, que és el que compta”, ha explicat el base del conjunt lleidatà Marc Rubín de Celis.

De fet, l'ilerdenc ha argumentat que aquesta situació negativa en el joc es deu a les baixes que ha tingut el vestidor de la capital del Segrià. Però s’ha mostrat realista en dir que, “més que un motiu, hem de buscar una solució, entrenant més i millor per intentar millorar el nostre joc”.

En l’àmbit personal, queda palès que Rubín de Celis ha fet un salt de qualitat respecte de quan va començar a jugar amb el primer equip de LEB Or. “He anat de menys a més. Estic jugant amb confiança i això fa que estigui millor. Em trobo còmode a la pista i poc a poc he d’anar millorant el meu joc”, ha explicat. En aquest sentit, ha apuntat que ha de treballar amb més urgència i fer més incidència en la regularitat, “sobretot mentalment”.

A més, ha explicat que el seu jugador referència és  Juampi Sutina, qui està en la seva millor temporada com a professional. “Sempre em diu que tingui paciència i segueixi treballant, que és el que he de fer”. Però el més important és que ha descartat que la pressió l'afecti, “gràcies al que em diu l’entrenador, Joaquín Prado”. Això li permet tenir un plus de tranquil·litat.

Respecte del partit que els ilerdencs disputaran divendres, a les 21.00 hores, a la pista del Club Ourense Baloncesto, Marc Rubín de Celis ha comentat que “és un dels partits més complicats que ens queden. Anem a la seva pista a la recerca de la victòria, ja que, a més, a casa els vam guanyar. Hem de competir fins al final del partit”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat