Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' obre les portes a FiraTàrrega 2018

L'edició d'enguany de la mostra és la protagonista del dotzè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 12 de l''Ara Terres de Lleida'.
El dotzè número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Les obres de FiraTàrrega 2018 que centraran la seva atenció en el tabú de la mort i que es representaran al cementiri municipal de la capital de l'Urgell tenen un pes important en el número 12 del suplement. També es posa el focus en la celebració de l'Aquelarre de Cervera i en l'elecció del nou alcalde de Lleida per part del PSC, Fèlix Larrosa. Tanca la publicació una entrevista a Anna Costa, Rosabel Trench i Roser Xandri, presidenta, membre de la junta i sòcia d'Slow Shop Lleida respectivament.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat