Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu entra en el món de les apostes amb LleidaBet

El president de l’entitat lleidatana, Albert Esteve, ha presentat el nou patrocinador global, William Hill

Albert Esteve, LleidaBet, apostes, Lleida Esportiu
Albert Esteve, durant la presentació del patrocinador global. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu disposa d'un nou patrocinador global, William Hill, amb el qual ha creat LleidaBet. D’aquesta manera, el club blau s’introdueix en el món de les apostes, ha explicat el president de l’entitat esportiva, Albert Esteve. Així, doncs, des d'un nou portal web lleidatà, tothom que vulgui podrà fer apostes de la mateixa manera que es fan en altres pàgines web i, a més, tindrà un “córner” amb tot l’esport professional de Lleida, així com una base de dades actualitzada.


Esteve ha informat que, en principi, serà en el segon trimestre de l’any quan es posarà en marxa i ha recordat que les negociacions es van iniciar l’estiu de l’any passat, ja que “si pujàvem a Segona Divisió ho volíem fer. No es va poder pujar, però vam decidir fer-ho igualment. El punt més complicat va ser a nivell estadístic, de relació amb la rendibilitat”, ha afegit. Com a exemple, ha indicat que si tots els socis apostessin 20 dòlars, el club podria tenir uns beneficis de 150.000 dòlars.

En aquest sentit, el president ha aclarit que ni William Hill ni LleidaBet apareixeran a les samarretes del primer equip. Però sí que ha mantingut que es farà una gran difusió d’aquesta nova marca pertanyent al Lleida Esportiu.

A més, també ha anunciat que s’ha arribat a un acord de tres anys amb 15TV per fer emissions a través d’Internet, encara que “només falta signar”, de la mateixa manera que s’està a punta de tancar la venda on line d’entrades.

Una crida a l’afició

D'altra banda, el màxim dirigent del club blau, Albert Esteve, ha aprofitat l’oportunitat per fer una crida a l’afició: “Necessitem que la gent vingui a l’estadi. Estem en un moment important de la temporada i ens fa falta més suport, ja que no volem renunciar a res”. Malgrat tot, ha afirmat que “és una realitat que el creixement del club no es reflecteix al camp, però això ha estat una qüestió històrica d’aquesta entitat”.

Finalment, pel que fa a l’àmbit esportiu, Esteve ha comentat que “busquem la sostenibilitat” i, per tant, s’està rastrejant el mercat. “Si aconseguim fitxar algú, estarà bé, però si no, no passarà res, ja que el fitxatge de Molo ha estat important per nosaltres, demostrant que s’ha de tenir paciència, i nosaltres l'hem tingut amb ell, que s’ha recuperat d’una greu lesió”, ha argumentat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat