Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

CiU reclamarà responsabilitats polítiques en cas de mala gestió de la Paeria en el contracte de concessió dels radars de Lleida

La CUP demana també una reunió urgent de la comissió de seguiment sobre les privatitzacions degut a la petició feta per Arnó-Sice

Toni Postius,radars,
Toni Postius, amb els regidors Bea Obis i Paco Cerdà, en un punt de radar de la ciutat. (Foto: CiU Lleida)
Ateses les informacions publicades en els últims dies en els mitjans de comunicació locals arran de la petició de la UTE Arnó-Sice de ser indemnitzada amb fins a 2,3 milions d’euros per incompliment del contracte de concessió per gestionar el control dels radars i dels semàfors amb càmera de la ciutat, el grup municipal de CiU a la Paeria ha presentat una petició formal a la regidora d’urbanisme, Marta Camps, instant-la a poder consultar l’expedient de concessió de l’UTE Arnó-Sice en relació amb la gestió dels controls semafòrics i dels radars de Lleida.


Així mateix, el grup convergent ha sol·licitat que en el decurs de la propera comissió d’Urbanisme del mes de gener es pugui disposar d’una còpia de l’informe de l’empresa en relació amb la seva reclamació per canvi d’alguna de les condicions d’adjudicació.

D’altra banda, la Candidatura d’Unitat Popular de Lleida demana la convocatòria urgent de la comissió de seguiment de l’audiència pública sobre l'externalització de serveis municipals a causa de la mala gestió dels radars.

La CUP acusa la Paeria de menysprear aquest òrgan consultiu de participació, sorgit de l’audiència pública sobre l'externalització de serveis municipals i integrat per disset representants d'entitats i formacions sindicals i polítiques que en van formar part. La formació considera que, un cop més, la Paeria ignora els mecanismes de participació i debat i continua amb una política d’opacitat constant respecte dels serveis públics privatitzats. Ara, la CUP exigeix que el consistori convoqui la comissió de seguiment perquè aquesta sigui informada d’aquests fets i pugui ser una part activa en la presa de decisions.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat