Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Sevillano: “Hem d’aconseguir recuperar la regularitat que teníem a l’inici de temporada”

L’Actel Força Lleida va sumar davant del Clínicas Rincón la seva tercera victòria consecutiva al Barris Nord, però els daltabaixos van tornar a ser visibles

Gerard Sevillano, Actel Força Lleida, bàsquet, LEB Or, Barris Nord
Sevillano, durant l'enfrontament del conjunt lleidatà al Clínicas Rincón. (Foto: Javi Enjuanes)
L’Actel Força Lleida va sumar davant del Clínicas Rincón la tercera victòria consecutiva al Barris Nord (65-57). Tot i així, el conjunt lleidatà va tornar a demostrar una irregularitat preocupant, ja que sobretot en el tercer quart es va mostrar molt superior, però en el tram final de l’enfrontament va patir. L’aler Gerard Sevillano ha reconegut que van haver-hi “daltabaixos. En el segon i en el quart temps vam baixar el nivell. Hem d’aconseguir recuperar la regularitat que teníem des de l'inici de temporada”, ha expressat.


De fet, va ser un dels enfrontaments en el qual els homes de Prado més van tirar des de la línia de triple, però només van entrar 3 de 29 llençaments. Però el jugador ha considerat que “tots estaven ben tirats. Vam sortir amb la idea de posar moltes pilotes a dins, però es van tancar molt i vam gaudir de tirs lliures, la qual cosa va propiciar que féssim llançaments, però amb confiança”, ha afegit.

Tot i així, l’aler ha esmentat que la regularitat només s’aconsegueix “treballant en els entrenaments. Una de les causes de no aconseguir-la últimament és que la plantilla no està al 100% físicament, però el més important és guanyar els partits, amb maduresa i calma”. En aquest sentit, el conjunt ilerdenc té dues victòries més que desè classificat, l’Unión Financiera BTO. Ovieda, la qual cosa dóna certa tranquil·litat al vestidor. “El proper tram s’afronta amb una més de calma, però també és cert que a Ourense sortirem amb la mateixa actitud que si la situació no fos favorable”, ha apuntat.

Cal recordar que en el quintet inicial del partit disputat el divendres, Joaquín Prado va tornar a apostar per Gerard Sevillano en detriment d’Sven Kaldre. “D'ençà que estic al primer equip, és el partit que millor he jugat”, ha manifestat, aprofitant els minuts que li va donar el preparador asturià. És evident que Sevillano està demostrant una gran progressió i lluny queda la lesió que va patir a l’inici de campanya. Malgrat tot, s’ha mostrat amb els peus a terra en dir que “estic fent el mateix treball que sempre, amb la mateixa confiança, il·lusió i actitud”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat