Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els temporers parlen a l''Ara Terres de Lleida'

La campanya de recollida de fruita a Ponent és la protagonista de l'onzè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 11 de l''Ara Terres de Lleida'.
L'onzè número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

La campanya de recollida de fruita a Ponent i les històries personals d'alguns dels temporers que hi participen tenen un pes important en el número 11 del suplement. També es posa el focus en la Costa Daurada com a una de les destinacions preferides dels lleidatans a l'estiu i en la tasca que duu a terme l'IMO en matèria de polítiques d'ocupació. Tanca la publicació una entrevista a Joan Talarn i Julià Ortoneda, alcalde i regidor de Cultura de Bellvís respectivament.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat