Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La pista de gel tanca la seva temporada amb 13.000 patinadors

Respecte de l'any passat, la instal·lació lúdica ha rebut 300 visitants més i tornarà a obrir el pròxim mes de novembre

pista de gel,patinatge,plaça Sant Joan
La pista de gel tornarà a Lleida el pròxim novembre. (Foto: Ajuntament de Lleida)
La pista de gel de la plaça de Sant Joan de Lleida s’ha acomiadat de la temporada aquest diumenge havent rebut 13.000 patinadors. Aquesta bona xifra d’usuaris, que suposa un increment respecte de l’any passat (12.700), consolida la instal·lació a la ciutat com una activitat més en aquesta època de l’any.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que la pista ha tancat amb èxit de públic, gaudint d’un espai d’esbarjo que, alhora, ha dinamitzat la plaça, amb la Seu Vella de fons, i tota la zona comercial de l’Eix i de la ciutat. Han destacat també les visites per part de les escoles i els centres d’esplai, però també els 750 infants i joves procedents dels projectes que la Regidoria de Benestar Social ha dut a terme.

Des de fa tres anys, l’empresa N-Ice Skating, SLU instal·la aquest equipament a la plaça de Sant Joan oferint diversió i oci als lleidatans i als visitants que durant aquests dies visiten la ciutat. Enguany, la pista de gel va obrir el dia 1 de desembre i tanca portes aquest diumenge. La pista de gel es tornarà a instal·lar el proper mes de novembre, ja que l’empresa té un any més de contracte.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat