Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Carlos Pigem, ambaixador de Lleida

Àlex Màrquez, Saúl Craviotto, Xavi Colomina i Isidre Esteve també es van sumar a aquesta col·laboració, que s’emmarca en les accions de la campanya Lleida Sport & Emotion

Carlos Pigem,ambaixador,golf,
Carlos Pigem va signar ahir el conveni davant de l'alcalde de Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Carlos Pigem serà ambaixador de Lleida i continuarà contribuint a la difusió dels valors turístics i culturals de la ciutat. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va signar el conveni de col·laboració i patrocini de l’Ajuntament de Lleida amb l’esportista, al qual ja s’hi van sumar el passat mes de setembre Àlex Màrquez, Saúl Craviotto, Xavi Colomina i Isidre Esteve. 

Així, doncs, aquesta col·laboració s’emmarca en les accions de la campanya Lleida Sport & Emotion, que promou la ciutat de Lleida com a seu d’esdeveniments esportius vinculant els ambaixadors a les línies de treball de promoció turística de la ciutat, entre elles l’enogastronomia.

L’alcalde de Lleida va agraïr a Carlos Pigem el seu compromís amb Lleida, el seu suport a la ciutat i el seu impuls turístic i esportiu: “La contraprestació més important d’aquest acord de col·laboració i de ser ambaixador de Lleida és que estàs orgullós de Lleida i ho transmetràs arreu”. Aquesta acció de promoció permet que els valors de la ciutat s’identifiquin amb els valors i el treball dels esportistes lleidatans, i precisament això és el que va destacar Carlos Pigem.

L’acord de col·laboració amb els esportistes estableix que Turisme de Lleida els patrocina i col·labora en la difusió de l’activitat professional de l’esportista. El conveni de patrocini estableix que l’esportista patrocinat és ambaixador de Lleida en les campanyes i esdeveniments organitzats on hi participi Turisme de Lleida, la cessió de la seva imatge per a les campanyes de comunicació, presència en els esdeveniments públics de Turisme de Lleida i la inclusió dels elements publicitaris de Lleida en el seu equipament esportiu.

Carlos Pigem, nascut el 7 de juny de 1990, forma part del programa pro Spai Team de la Reial Federació Espanyola de Golf, dissenyat precisament per facilitar el trànsit entre l’àmbit amater i professional. Pel que fa al seu currículum professional, va pertànyer a l’Escola Nacional Blume la temporada 2007-2008 i al Programa Eagle CAR de la Federació Catalana de Golf. El 2013 va començar com a aficionat a l'Escola d'Informació d'Àsia Tour, va obtenir la seva targeta de jugador i es va convertir en professional. La temporada 2014 ha finalitzat amb un excel·lent sisè lloc al Dubai Open, consolidant així la seva posició en l'Ordre de Mèrit del circuit asiàtic. Acaba en el lloc 39 de l'Asian Tour 2014. El 2015 tindrà presència en els tornejos compartits amb l’European Tour. En el seu palmarès compta amb el Campionat del Món Universitari, tant en la categoria individual com en la categoria per equips, el primer lloc en la categoria individual masculina del Campionat d’Espanya, campió d’Espanya de dobles (juntament amb Alejandro Esmatges) i, a més, ha sumat diversos triomfs en els campionats de Canàries i de Barcelona. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La història d'una supervivent

Publicitat
Publicitat