Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Un estiu de festivals a l''Ara Terres de Lleida'

El Mon Amour Mollerussa Summer Festival, el Dansàneu, el Paupaterres i el Festival de Música de Rialp són els protagonistes del desè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 10 de l''Ara Terres de Lleida'.
El desè número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Els festivals que tenen lloc a les nostres terres aquest estiu i la mobilització de Sucs per millorar la seva xarxa de clavegueram tenen un pes important en el número 10 del suplement. També es posa el focus en la tasca que duu a terme Colors de Ponent per canviar la situació de desemparament del col·lectiu LGTBIQ a Lleida.

Les Falles a la Vall de Boí protagonitzen el "Mirades" d’aquest mes, mentre que el pilot de freestyle motocross Antonio Navas posa la roda a la secció d’esports. Tanquen la publicació un reportatge sobre la 39a edició de les Festes del Segar i del Batre de la Fuliola, que se celebraran de l'1 al 15 de juliol, i una entrevista a l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat