Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Arrenca el I Mon Amour Mollerussa Summer Festival

Lo Pardal Roquer ha obert el festival amb una actuació en què no ha faltat la cançó 'Sóc de l'Oest'

Koers, Mon Amour Mollerussa
Els lleidatans Koers han actuat aquest divendres. (Foto: Ajuntament de Mollerussa)
A les dotze del migdia d’aquest divendres obria portes el I Mon Amour Mollerussa Summer Festival, un esdeveniment musical de gran format i amb un potent cartell que vol recuperar el concepte Mona Mour amb el qual durant quinze anys es va celebrar al parc de la Serra de la capital del Pla d’Urgell una convocatòria musical i amb acampada coincidint amb la celebració de la mona.

Aquest divendres el festival Mon Amour reprenia aquell esperit i aixecava el teló d’un esdeveniment que es vol consolidar, reivindicar el parc de La Serra de Mollerussa com un espai d’oci i recinte de referència i que respon, alhora, a una demanda d’oci a la ciutat.
 
Passades les sis de la tarda ha obert el festival la formació lleidatana Lo Pardal Roquer en una actuació en què no ha faltat la cançó Sóo de l’Oest, que va popularitzar la seva carrera, versionada per altres grups i reconeguda per molts com l’himne no oficial de les terres de Lleida.
 
Ja a primeres hores del matí han anat arribant els primers assistents, la major part d’ells participants que volien acampar i que no volien perdre l’oportunitat de fer-ho a l'ombra de la pineda. I és que aquest divendres ha estat un dia calorós, i aixó també s’ha notat al festival. Aquest és un tema que des de l’organització es té molt en compte amb el manteniment i reg del recinte. A més, i com a servei addicional, s’ha ofert a tots els assistents al festival a poder gaudir de forma gratuïta de les piscines municipals, podent accedir en mostrar la polsera identificativa del festival.
 
També ha entrat en servei aquest divendres al matí a les dotze i fins a les set de la matinada el servei d’autobús gratuït entre el festival i Mollerussa, amb parada a la carretera de Torregrossa i amb una freqüència aproximada de cada mitja hora. Aquest servei també estarà en actiu aquest dissabte.
 
Pel que fa a les actuacions musicals, s’han continuat amb el també grup lleidatà Koers i el seu reggae pop. El van seguir la formació Fa1na, també de les terres de Lleida, per donar pas a un dels concerts més esperats, el del popular Macaco, al qual van seguir Brams, Marky Ramone, Aliolli i DJ Monka en una nit que s'allargava fins a les sis de la matinada.  
 
Aquest dissabte, revetlla de Sant Joan, els concerts arrencaran a les sis de la tarda amb Cesck Freixas i continuaran amb Els Amics de les Arts, Amparanoia, Xeic!, Boikot, La Cosa Nostra i DJ Sendo. Abans, però, i amb l’objectiu de dinamitzar les hores sense música, es porten a terme diferents activitats com un vermut electrònic, de dotze a dues del migdia, o es preveu la visita del Sr. Postu, a partir de les cinc de la tarda.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat