Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’entitat Salut Mental Ponent estrena nova seu i celebra 25 anys al costat dels afectats per un trastorn mental greu i les seves famílies

L’acte ha consistit en una jornada de portes obertes i el descobriment de la placa inaugural

Salut Mental Ponent
El president de la Diputació, Joan Reñé ha presidit l'acte d'inauguració de la nova seu de Salut Mental Ponent. (Foto: Salut Mental Ponent)
L’entitat Salut Mental Ponent ha inaugurat aquest dijous el nou espai de la seva entitat, situat al carrer Henri Dunant de Lleida. L’acte s’emmarca en la celebració dels 25 anys d’aquesta entitat, nascuda l’any 1993, considerada tot un referent en l’atenció a persones afectades per un trastorn mental sever i les seves famílies.

Coincidint amb la inauguració, l’entitat ha presentat la seva nova imatge, que vol ser el reflex del model comunitari d’atenció a la persona i la família. L’acte ha consistit en una jornada de portes obertes i el descobriment de la placa inaugural. Hi han assistit representants institucionals de la Generalitat com Joan Santacana, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de Lleida; també Joan Gómez, tinent d'alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació de l'Ajuntament de Lleida, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. L’acte ha tingut un to marcadament festiu, amb l’actuació musical de la banda d’indie pop lleidatana-barcelonina Kids From The 90s.
 
Segons ha explicat la presidenta de l’entitat, Eva Barta, “el nou local simbolitza una millora en l'atenció de les persones, un avanç cap a un model comunitari per tractar la salut mental d'una forma innovadora basada en la metodologia centrada en la persona i el seu entorn, ja que adaptem els recursos a les necessitats de cadascú i no a la inversa”.
 
L'abordament integral, tant de l’afectat com del seu entorn, flexible i adaptat a cada cas concret ha convertit l’entitat en un referent en el territori. La prova n’ha estat el seu creixement arran de la professionalització dels serveis i dels seus treballadors, una imatge que es fa palpable ara en l’entorn físic de la nova seu.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat