Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

130 infants de la província de Lleida participen en la 1a Trobada d’Infants i Joves de Creu Roja Joventut Catalunya

22 voluntaris de l’entitat s’han encarregat de dinamitzar activitats de promoció del lleure

Creu Roja, Trobada d’Infants i Joves de Creu Roja Joventut Catalunya, Olot
Olot ha estat el lloc escollit per congregar a tots els infants i joves dels projecte de Creu Roja Joventut Catalunya. (Foto: Creu Roja)
Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Olot (Girona) la primera Trobada Autonòmica d’Infants i Joves de Creu Roja Joventut.

La trobada, que ha tingut lloc a la casa de colònies El Collell, s'ha celebrat amb l’objectiu d’aplegar tots els infants i joves que participen en els projectes de Creu Roja Joventut a les quatre províncies catalanes. De la província de Lleida han participat infants, joves i voluntariat de les assemblees de la Noguera, Almacelles, Agramunt, l’Urgell, Lleida, les Garrigues i Pla d’Urgell.

En total han estat 500 infants i 30 joves acompanyats d’un equip de 50 voluntaris i voluntàries fent de monitors i dinamitzant una vintena d’activitats de promoció del lleure. 

Els projectes de Creu Roja Joventut (Promoció de l’èxit escolar, Intervenció en nens i nenes en risc d’exclusió social, Crajec i Joves Crajec) tenen la finalitat de normalitzar la situació d’infants i joves en risc d’exclusió social mitjançant el lleure i l’acompanyament educatiu. 

Així, doncs, la Trobada pretén ser un espai de coneixença dels infants i joves d’arreu de Catalunya, així com també un espai de col·laboració i compenetració entre el voluntariat dels projectes de totes les assemblees locals de les quatre províncies. Els monitors i voluntaris han tornat amb la il·lusió de poder repetir aquesta aventura i els somriures dels infants i joves que arriben a casa amb una motxilla plena de vivències per explicar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat