Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Arrenca la 29a Trobada Empresarial al Pirineu

Amb la mirada posada en el creixement sostenible de les empreses

Trobada Empresarial al Pirineu 2018, Neo Sala
Neo Sala ha estat un dels protagonistes de la primera jornada de la Trobada Empresarial al Pirineu 2018. (Foto: Trobada Empresarial al Pirineu)
La 29a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu ha arrencat aquest dijous amb unes 580 persones inscrites a un esdeveniment que enguany vol posar sobre la taula que el creixement de les empreses ha de ser sostenible, tant des del punt de vista mediambiental com social. En aquest sentit, el president de la Trobada, Vicenç Voltes, ha afirmat que el moment actual necessita noves reformes i fer millores en la política econòmica i social i ha valorat positivament que a Catalunya hi hagi govern i que a l'Estat s'hagi produït un canvi polític, tot i que en aquest cas hagi estat "inesperat".

D'entre les ponències destacades d'aquest dijous hi ha la taula rodona d'experiències d'èxit en clau lleidatana, que compta amb la participació del fundador de Doctor Music i promotor europeu, Neo Sala, el cofundador i CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, i el CEO de Sofos Energia, Joan Mayoral.

La jornada s'ha tancat amb una conferència de Javier Luxor, considerat el millor mentalista d'Europa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat