Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'Orfeó Lleidatà inicia la seva primera temporada d'espectacles amb 21 actes

El concert d'In Crescendo, del Cor guanyador del programa 'Oh Happy Day' de TV3, inaugurarà la temporada de música l'1 de febrer

In Crescendo,Oh Happy Day,concert,La Llotja,
L'1 de febrer actuarà In Crescendo, el cor guanyador del programa 'Oh Happy Day' de TV3. (Foto: Arxiu)
La Fundació Orfeó Lleidatà organitza aquest hivern-primavera la seva primera programació després d’assumir l’activitat de l’Associació Orfeó Lleidatà durant el mes de gener. Entre els mesos de gener i primavera tindran lloc 21 actes, 9 dels quals organitzats a través del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.


L’acte de concessió dels Premis de l’Associació AntiSida (22 de gener) serà el primer d’una temporada que acabarà el 20 de maig amb la primera obra de teatre de la companyia Bambalina, del Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles. El teatre també tindrà una proposta professional com és la producció d’El Celller d’Espectacles a partir de l’obra L’oncle Vània d’Anton Txékhov.
 
El concert d’In Crescendo, del cor guanyador del programa Oh Happy Day de TV3, encetarà la temporada de música l'1 de febrer, que conté actuacions musicals, espectacles familiars, cinefòrums, teatre i activitats per a la inclusió social. A més del concert d’In Crescendo, hi haurà una altra actuació de cant coral amb Minyons en acció (16 de maig), que suposarà el primer concert inclòs a la programació oficial d’una coral infantil de l’entitat. Una altra novetat de l’àmbit musical són les actuacions de diumenge a la tarda, una proposta en què es podrà escoltar una àmplia varietat d’estils i d’instruments, des de la música clàssica del Sandaran Cello Quartet (15 de febrer) fins a la música per a guitarra del Trio Silvestre (19 d’abril), passant pel flamenc de Romero Iglesias (22 de febrer), la cançó d’autor de Joan Rovira (14 de març), el blues de The Black Snakes (20 de març) o la música contemporània amb piano d’Antoni Tolmos (12 d’abril). A més d’un acústic d’AnNe (6 de març), amb la veu d’Anna Borrego i el piano de Pedro Pardo.
 
La cultura com a eina d’inclusió

El Consell Participatiu de l’Espai Orfeó, amb la representació d’un centenar d’entitats socials i culturals del teixit associatiu, ha organitzat nou activitats a l’Espai Orfeó amb entrada lliure. Entre les activitats hi ha un cicle de cinefòrum, que dinamitzarà el crític de cinema Marcel·lí Borrell i que tractarà del dret a morir dignament amb les pel·lícules Derecho a morir (12 de març), El sabor de las cerezas (19 de març) i Mar adentro (26 de març).

El Consell Participatiu també portarà Un rampell de feridura, una obra de teatre que vol sensibilitzar i donar eines d’actuació. En aquesta línia, tindrà lloc l’acte Poesia sobrevinguda amb Aspid (16 d’abril). Sense oblidar l’activitat intergeneracional amb una activitat com ara Connexió 0.99, per a totes les edats.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat