Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Èxit de públic de la quarantena edició del concurs de cassoles de tros de Juneda

Un total de 95 colles s’han presentat a aquesta edició, que s’ha celebrat aquest diumenge i a la qual han assistit entre públic i participants unes 3.000 persones

cassoles de tros, Juneda
Els guanyadors del premi juvenil. (Foto: Ajuntament de Juneda)
El temps, que amenaçava pluja i tempesta en gairebé totes les previsions, ha respectat la festa del 40è aniversari de les cassoles de tros de Juneda. 

La Banqueta s'ha començat a omplir ràpidament de colles fent les seves cassoles, que d’acord amb les bases havien de ser de terra i amb foc de llenya. L’Ajuntament i la comissió han posat a disposició de tots els que ho desitgessin la possibilitat de realitzar un menú degustació a 5 euros o un dinar per 10 euros a l’ombra dels plataners de la Banqueta.
 
D'altra banda, durant tot el matí, la comissió de les cassoles ha organitzat jocs i activitats per als més petits, al carrer Urgell, i un espai de contacontes. La Banda del Molí Vell i posteriorment la Txaranga Band Tocats han estat els encarregats de posar el to musical a la jornada. 
 
Com ve sent habitual aquests darrers anys, el Club de Vehicles Històrics de Lleida, amb la col·laboració del Joan Arquès i l’Ajuntament de Juneda, ha organitzat el recorregut i l’exposició, al carrer Fondo, de cotxes històrics.
 
A partir de les 13.30 el jurat, format per Josep Ramon Cases, president de l’Associació Lleidatana de Cuiners; Ivan Surinder Chitra, cuiner propietari del restaurant hindú Tandoor a Barcelona; Conxita Beà, junedenca i propietària d’una blog de cuina, i el Peyu, humorista, han començat a fer el tast de les cassoles per deliberar quina era la millor.
 
Després del dinar ha tingut lloc a la carpa ubicada al costat de les piscines municipals l’espectacle del Peyu amb l’assistència de gairebé mil persones. Un cop finalitzada l’actuació de l’humorista va tenir lloc el lliurament de premis.

El primer premi, consistent en un cullerot de fusta, un pernil i un lot de vins del celler Mas Blanch i Jové, ha recaigut sobre la colla liderada per l’Anna Capdevila i el primer premi a la colla juvenil (per als participants d’edat entre 12 a 17 anys), amb entrades per Port Aventura, sobre la colla de la Laura Quer.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Pa amb oli

Publicitat
Publicitat