Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros disposa de tres habitatges, un aparcament, accions a CaixaBanc i un Audi Q5

L'Ajuntament de Lleida fa públic un document a la seva pàgina web on informa de les declaracions de béns i activitats del 27 regidors del consistori

Ple de l'Ajuntament, PSC, CiU, PP
Imatge d'un dels plens de la Paeria. (Foto: Arxiu)
L’alcalde de Lleida disposa d’una casa a Lleida, una altra a Cambrils i un pis a Barcelona, així com un traster i un aparcament a Gausac (Val d’Aran), segons el resum de les declaracions de béns i activitats dels 27 regidors de la Paeria, que va publicar ahir l’Ajuntament de Lleida en la seva pàgina web, després del que es va acordar en el Ple del novembre a favor de la transparència.


El document revela les propietats immobiliàries i altres béns, com els plans de pensions, les hipoteques, el tipus de vehicle, així com les accions i les participacions en empreses. L’alcalde de Lleida es troba entre els que té més propietats, ja que és propietari al 50% de tres habitatges, un traster i un aparcament, tots ells amb hipoteca. Disposa també de dos plans de pensions i de 5.211 accions de CaixaBank de l’any 2007. El document informa també que disposa d’un Audi Q5 de l’any 2011. Però qui lidera el rànquing de més béns és el regidor Joan Gómez, que té dos pisos a Lleida, una casa a Llavorsí, una altra propietat a la Vall de Boí i un apartament a Segur de Calafell. Tots els regidors de la Paeria tenen un habitatge en propietat, i molts d’ells, més d’un, ja sigui per herència o compra.

Pel que fa a altres regidors de l’equip de govern, Marta Camps disposa de dos habitatges, un d’ells al 50% a Lleida, i participacions a Hidro 1996, S.L. per valor de 12.621 euros de l’any 2006, a més d’un Audi A3 de l’any 2007. Rafael Peris disposa d’un habitatge i una plaça d’aparcament a Vielha; Montse Mínguez, d’una casa amb hipoteca i un apartament a Lleida, i Fèlix Larrosa, d’un pis, dos apartaments, un traster i una moto Vespa.

En referència als regidors de l’oposició, de CiU, Paco Cerdà és el que disposa de més propietats, amb quatre pisos a Lleida, un a Naut Aran i un altre a Cambrils. Joan Ramon Zaballos és el següent de la llista, amb dos habitatges a Lleida i dos més a Barcelona amb aparcament, aquests últims procedents d'una herència. A diferència d’ells, Antoni Postius i Bea Obis només disposen d’un habitatge a Lleida. I per la banda del PP, Gemma Batalla lidera la llista amb tres habitatges, dos a Lleida amb aparcament i traster inclòs, i un altre a Segur de Calafell. Joan Vilella disposa de dos habitatges amb dos aparcaments a Lleida, a més  de 110 accions del BBVA.

Per la seva banda, l'alcaldable d'ICV, Eduard Baches, creu que la publicació del resum de béns i activitats és un bon primer pas per la transparència, però creu que la ciutadania reclama més informació que la donada. També ha manifestat la llunyania de la situació econòmica personal de molts regidors respecte de la realitat de la societat lleidatana.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat