Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Mercat de les Idees segueix (i seguirà) potenciant la creativitat

Aquesta iniciativa per als artistes emergents va tenir ahir una cita a la plaça Cervantes, en el marc del 5è Obert Centre Històric, i el dissabte 4 d’octubre la tindrà de nou davant de la Catedral Nova

Mercat de les Idees
Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Mercat de les Idees. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Mercat de les Idees segueix sent una iniciativa que potencia la creativitat de les persones joves. La cinquena edició del mercat, que organitza la Regidoria de Joventut, ha muntat les parades en un nou escenari. Aprofitant la celebració de l’Obert Centre Històric, es va instal·lar a la plaça de Cervantes durant tot el dia, amb els vint-i-tres artistes locals que venen els seus productes fets a mà.


Al Mercat de les Idees es pot trobar bijuteria, joieria, escultura, pintura, productes tèxtils, fotografia, il·lustració, gravats i disseny gràfic.

Els joves seleccionats per aquesta edició han estat: Creaciones y arte Estela, El talleret del molí, Cuquines handmade, Damaris Ruiz, Espurnes, De colors, Sin, Kaliu, La bijou de Nerea, Majupi’s Artesania, Miki Murillo, Mis trapitos, Nanuf-Art, Nus creacions, El pati, Royo, Stephen G-C, Artèria, Xen & Chic, Cosint i cantant, Marc Guiu Monte, Suksu Muksu i Mia blebliblu.

Aquesta cinquena edició del Mercat té una doble cita, ja que, a banda d'ahir, també s’ubicarà davant de la Catedral Nova el dissabte 4 d’octubre perquè els artistes puguin repetir l’experiència.La iniciativa pretén ser un aparador per als joves artistes emergents perquè facin visible el seu treball i donin sortida als seus articles. A més, la trobada afavoreix que es coneguin joves amb inquietuds i objectius professionals similars, d’on poden sorgir projectes i sinèrgies. Alhora serveix per dinamitzar el Centre Històric, ja sigui a la plaça Cervantes o la zona de l’Eix Comercial.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat