Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Reñé, en el punt de mira d'ERC

ERC acusa ara la Diputació d'adjudicar a dit subvencions a entitats associatives

Joan Reñé, Diputació de Lleida
ERC vol posar Reñé contra les cordes. (Foto: Arxiu)
ERC ha acusat Joan Reñé d'adjudicar les subvencions de la Diputació de Lleida a entitats associatives de manera discrecional en la seva totalitat. Per aquest motiu, el portaveu del grup dels republicans, Jaume Gilabert, ha anunciat que aquest dijous, en el marc del Ple de la corporació provincial, Esquerra votarà en contra del Pla estratègic de subvencions, "que perpetua aquesta situació", segons el mateix Gilabert.

Gilabert denunciarà en el Ple que si s’acaba aprovant aquest Pla estratègic "es perpetuarà l’actual model de repartiment discrecional dels ajuts que la Diputació de Lleida atorga a ajuntaments, entitats associatives, culturals, esportives de la demarcació de Lleida, seguint el caràcter excepcional, suposant una vulneració de la Llei de subvencions".
 
Pel portaveu d'ERC, aquest caràcter excepcional "no es justifica en la majoria d’ajuts concedits, tal com figura en molts dels informes preceptius d’intervenció de la Diputació en relació amb l’atorgament de subvencions directes, en què, tot i emetre resolució favorable, hi consta com a observacions que no s’acredita cap dels supòsits previstos a l’article 22.2 de la Llei de subvencions". De la mateixa manera, Gilabert ha posat de manifest que "tampoc no es justifiquen les circumstàncies excepcionals que dificultin la seva atenció en una convocatòria pública".

Cal recordar que la setmana passada ERC va denunciar la Diputació de Lleida per ser l'única corporació provincial catalana que encara no ha redactat el Pla zonal de carreteres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat