Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Un nou festival de cervesa i gastronomia arriba a Lleida aquest cap de setmana

Uneix cervesa artesana, reconeguts xefs de Lleida, música en directe i discjòqueis als Camps Elisis

Beer Fest
El cartell del festival.
El primer festival de cervesa artesana de Lleida arriba als Camps Elisis els próxims dies 18, 19 i 20 de maig. Es tracta d'un projecte ambiciós que aspira esdevindre un dels grans festivals cervesers del país en tres o quatre anys.

El festival neix de l’Associació Cervisil i Lluponi, la qual, amb només un any de vida, aglutina tots els agents del sector de la cervesa artesana, des de productors de matèria primera com ordi, llúpol o malt fins a productors de cervesa artesana, distribuïdors, botiguers, locals hostaleria, cervesers casolans (homebrewers) i amants de la cervesa artesana.

El Lleida Beer Fest 2018 gira al voltant de tres eixos: cervesa artesana, música i la millor gastronomia de les terres de Lleida. Amb un format totalment obert al públic i amb entrada gratuïta, el festival comptarà amb la presència de setze cerveseries artesanes, deu socis Lluponi (Seelen, Ponent, Lo Perot, Casa Dalmases, Click&Brew, La Vella Caravana, Del Pueblo, Lo Vilot, CTretze i Matoll), a més de cinc reconegudes cerveseries de Catalunya i Aragó (Montseny, Espina de Ferro, Marina, Segarreta i Populus) i una convidada especial de Noruega. (Lervig).

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

L'enveja del conillet de Duracell

Publicitat
Publicitat