Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La FEB sanciona l’Actel Força Lleida amb 800 euros de multa per no pagar l’arbitratge

El club lleidatà està pendent de rebre l’ajuda institucional procedent de la Paeria i la Diputació de Lleida i aquesta demora ha provocat que s’hagin prioritzat altres pagaments

Actel Força Lleida, arbitratge, bàsquet
Un col·legiat assenyala falta durant el partit entre l'Actel Força Lleida i el Peñas Huesca. (Foto: Actel Força Lleida)
La Federació Espanyol de Bàsquet (FEB) ha sancionat amb 800 euros de multa l’Actel Força Lleida per no pagar els arbitratges de la competició. “Érem conscients que podia haver-hi una multa si no pagàvem, però hi ha hagut altres prioritats que ens han fet impossible pagar”, ha manifestat el gerent de l’entitat lleidatana, Ramon Bordas.


En aquest sentit, ha denunciat que el club encara està pendent de rebre l’ajuda institucional procedent de l’Ajuntament de Lleida i la Diputació que es va acordar al juliol. Aquesta demora ha fet que els problemes extraesportius tornin a ser protagonistes, deixant de banda els resultats esportius. “Fins al mes de gener hem estat tirant de recursos propis i patrocinis per tal de mantenir el club”, ha explicat Bordas.

En aquest sentit, el gerent de l’entitat esportiva ha afegit que el club està parlant amb la Diputació, mentre que “l’Ajuntament de Lleida està parlant amb el Lleida Bàsquet per tal de solucionar tots els problemes que hi ha i ens afecten a nosaltres”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat