Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria enderroca l’edifici municipal del carrer Maranyosa

Amb aquest, ja són tretze els immobles demolits durant l'últim any al Centre Històric

enderroc, edifici, carrer Maranyosa, centre històric
Una màquina de grans dimensions va iniciar ahir les tasques d'enderroc de l'edifici del carrer Maranyosa. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Ajuntament de Lleida va iniciar ahir l’enderroc de l’edifici situat al número 12 del carrer Maranyosa del Centre Històric després que l’informe tècnic constatés el seu estat de ruïna. L'immoble acollia a la planta baixa les oficines d'atenció social de la Paeria, que van haver de ser desallotjades de forma preventiva a principis de desembre davant del deteriorament de l'estructura.


Els arquitectes de l'Ajuntament van concloure que l'edifici estava en ruïna perquè la rehabilitació necessària era molt costosa. Els equips d'atenció social estan ubicats des de llavors, provisionalment, al Centre cívic de l'Ereta. Està previst que les tasques d'enderrocament finalitzin al llarg del dia d'avui.

A aquest edifici se suma l’enderroc que ha realitzat la Paeria de dos edificis contigus situats als números 13 i 15 del carrer Gairoles, confluència amb el carrer Companyia. L’estat dels dos immobles, que no estaven habitats i ja es trobaven tapiats, va fer necessària la declaració de ruïna per garantir la seguretat i per evitar un deteriorament major. Durant l'últim any, la Paeria ha enderrocat fins a tretze edificis del Centre Històric.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat