Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Pablo Hasél se salva de declarar als jutjats per un error en la notificació

El raper s'assentarà finalment davant del Jutjat número 3 de Lleida el 26 de gener per amenaçar de mort el paer en cap en una cançó

Pablo Hasél, raper
Imatge del raper Pablo Hasél. (Foto: Arxiu)
Pablo Hasél, que havia de declarar aquest matí per haver amenaçat de mort l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en una cançó, finalment no ho ha fet per un error de notificació. Segons fons judicials, al raper no se li va fer la notificació correctament perquè declarés avui al Jutjat número 3 de Lleida. Finalment, Hasél declararà el pròxim dia 26 de gener a les 10.00 hores.


Però qui sí ho ha fet és el seu company del grup Prozaks, amb qui va compondre la cançó que els ha portat a judici, “Menti-Ros”, on canta que Àngel Ros “es mereix un tret”. El cantant hauria declarat que no coneixia la resta de la lletra i, per tant, que s’exculpa de l’acusació.  

Un mes després que la jutgessa requerís la retirada del vídeo, encara continua penjat a YouTube amb més de 32.755 visites, perquè Google va demanar més dades al jutjat per la seva supressió, gestió que s’ha vist endarrerida a causa de les vacances de Nadal. En el vídeo, penjat a YouTube el passat 27 de novembre, es pot escoltar “Àngel Ros, malparit, et mereixes un tret”, “que algú el detoni” o “l’he vist donar un discurs per a jubilats i en cada paraula mereixia un atemptat”, entre d'altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat