Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Es presenta la 29a Trobada Empresarial al Pirineu

L'esdeveniment, que espera tornar a reunir uns 600 participants, s'organitzarà el 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell

Vicenç Voltes, Trobada Empresarial al Pirineu 2018
El president de la Trobada, Vicenç Voltes. (Foto: Trobada Empresarial al Pirineu)
L'Associació de Directius i Empresaris de Lleida reclama la formació d'un govern a Catalunya per tal de reactivar les polítiques per a la millora de l'economia. Així ho han exposat en la presentació de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que precisament porta per títol "Liderant un creixement sostenible".

Els organitzadors esperen tornar a reunir uns 600 participants a la Trobada, que es farà el 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell. Aquest any el programa posa el focus en dos aspectes:
d'una banda, les noves tecnologies, amb la irrupció de la intel·ligència artificial i les criptomonedes en el món empresarial, i, de l'altra, els reptes de la Unió Europea, com les conseqüències del Brexit o les polítiques proteccionistes dels Estats Units. La taula dedicada a aquesta última qüestió comptarà amb l'exministre i expresident del Parlament Europeu Josep Borrell. Altres participants en les sessions seran el fundador de Doctor Music, Neo Sala, l'economista i exsecretari d'Estat d'Economia David Vegara o el director general de Tesla a Espanya, Jorge Milburn.

El president de la Trobada, Vicenç Voltes, ha afirmat que hi ha una necessitat de reactivar les polítics de recerca i desenvolupament, adaptar la formació a les necessitats de les empreses per combatre l'atur juvenil i també la inversió en infraestructures com a factor clau "per millorar a la competitivitat i productivitat empresarial". En aquest context, el fet de no tenir executiu a Catalunya "no ajuda", ha afirmat. I ha afegit: "Les competències del Govern autonòmic funcionen per inèrcia, però també cal una acció de govern perquè s'han d'atendre moltes peticions, per tant, evidentment quan abans tinguem un govern millor per la societat, pel sector empresarial, per l'economia del país, per Catalunya, per Espanya i per Europa". 

Lideratge i intel·ligència artificial, entre els temes de la Trobada

La 29a Trobada arrencarà el dijous 14 de juny amb la psicòloga clínica Inma Puig, habitual col·laboradora del FC Barcelona i responsable de la gestió d'equips del Restaurant Celler de Can Roca, qui oferirà la conferència "Lideratge i motivació d'equips". La seguirà la ja habitual i esperada taula rodona "Experiències empresarials d'èxit amb clau lleidatana", on aquest any hi participaran empresaris lleidatans reconeguts com Jordi Barri, cofundador i CEO de Teresa Carles; Joan Mayoral, CEO de Sofo Energy, i Neo Sala, fundador de Doctor Music i promotor europeu. La primera jornada conclourà amb la conferència "Aprendre a liderar persones: intuir + influir + persuadir", a càrrec de Javier Luxor, presentador i formador, considerat el millor mentalista d'Europa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat