Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lliurament de premis dels concursos de pessebres i cantata final per cloure el Cicle de Nadal

La regidora de Cultura ha volgut vincular el pessebre amb la transmissió i l’educació en valors com pau i generositat

premis,concursos,pessebres,cantata,Nadal
Lliurament de premis dels concursos de pessebres i cantata final per cloure el Cicle de Nadal (Foto: Ajuntament de Lleida)
El lliurament de premis dels concursos de pessebres i la cantata final indiquen que clou el Cicle de Nadal a Lleida, que cada any organitza l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes. La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha assistit al tradicional acte que s’ha fet l’Auditori municipal Enric Granados de Lleida amb la presència del bisbe de Lleida, Joan Piris; el president de l’Agrupació, Àngel León; el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla, i el director dels SSTT de Governació a Lleida, Jordi Curcó. Parra ha felicitat els guanyadors del LXXX Concurs de pessebres i el XL Concurs infantil i juvenil de pessebres i els ha animat a continuar participant en aquestes convocatòries, que enriqueixen l’activitat cultural de la ciutat. La regidora ha vinculat l’acció de fer el pessebre amb la transmissió i l’educació en valors com pau i generositat, i que aquesta educació en valors es lliga a l’escola però també a la família i a la ciutat, juntament amb al teixit associatiu que en forma part.


Els guardonats d’enguany han pujat a l’escenari a recollir els seus premis i després han cedit l’espai a les corals que participaven en la cantata final. “El somni del Nadal” ha estat interpretada per les corals BellSons de Bell-lloc, dirigida per Pilar Pelegrí i Carme Bagué; la del col·legi El Carme, dirigida per Joan Abel; l’Alsina d’Alcarràs, dirigida per Beatriu Cabasés, i la de l’escola La Mitjana de Lleida, dirigida per Anna Pachón. Els músics Maria del Mar Jové, Joan Espinosa i Gemma M. Naranjo hi han col·laborat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat