Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Bivid, a punt de finalitzar l'estesa de la línia òptica a Raimat

L'operadora amb seu a Almacelles continua apostant per les poblacions de menys de mil habitants

Jordi Lagunas, Jorge Fernández, NXT-Telecom
Els responsables de Bivid. (Foto: Arxiu)
L'operadora amb seu a Almacelles Bivid ja es troba en l'última fase de les actuacions per dur la connexió de fibra òptica a la població de Raimat, on preveu finalitzar en els pròxims dies la línia que durà una velocitat de fins a 300 Mbps a la població del Segrià.

Així, els responsables de Bivid segueixen amb l'estratègia de dur les connexions d'alta velocitat a poblacions de menys de mil habitants per tot el territori, una opció que les grans operadores han deixat de banda. Segons explica un dels seus gerents, Jordi Lagunas, "la població de Raimat ha acollit com una molt bona notícia la nostra iniciativa, i calculem que a principis del mes de maig ja podrem tramitar les primeres altes".

Bivid té previst oferir un pack que inclourà Internet d'alta velocitat real, cobertura de telèfon fix i mòbil i una ofert de televisió a la carta. Així, Bivid, que a finals de l'any 2017 inaugurava la seva primera botiga física a Almacelles, continua amb l'exitosa aposta de fer efectiu el creixement de la seva xarxa pròpia de forma progressiva per oferir el servei més acurat i pròxim a la gent del territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Amb un llibre mai no estarà sol

Publicitat
Publicitat