Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Sirollada celebra el seu 5è aniversari amb una campanya de micromecenatge a totSuma

El grup, que defensa una Festa Major més participativa, popular i lliure, demana col·laboració per aconseguir-ho

La Sirollada
Campanya de micromecenatge de la Sirollada.
"No podem ser si no som lliures"; parafrasejant Salvador Espriu, la Sirollada ha llençat la seva nova campanya de micromecenatge a través del portal totSuma per tal de poder seguir creixent.

Les diferents entitats que formen la Sirollada consideren que la Festa Major de la capital del Segrià està "dominada" per les empreses d'oci nocturn, tot deixant de banda les activitats culturals, educatives i socials. És per aquest motiu que es va crear, ara fa cinc anys, aquesta plataforma, amb la intenció de promoure una Festa Major més popular i participativa. Tot i les dificultats que han anat trobant any rere anys, han aconseguit organitzar més de seixanta actuacions musicals i gairebé un centenar d'activitats culturals i socials per a tothom.

Per tal de seguir millorant, però, necessiten un petit impuls. "Organitzar tota una Festa Major comporta moltes despeses. Però no volem que això sigui un impediment per deixar de passar-nos-ho bé i organitzar totes aquelles activitats que pensem que són necessàries", asseguren en la seva campanya. Així, doncs, els diners que recaptin amb aquesta campanya aniran destinats a consolidar l'espai de barraques de nit i a poder impulsar un nou espai de festa de dia que aglutini totes les activitats de la Festa Major que impulsen i organitzen diverses entitats de la ciutat.

Com ells mateixos diuen, "no és el primer cop que reclamem i impulsem aquest nou espai, aquest any hi seguirem insistint perquè entenem que és necessari esdevingui punt neuràlgic de trobada de les persones que formen part activa de la festa on teixir xarxes i enfortir lligams oberts a tota la ciutat".

A més, i amb motiu d'aquest 5è aniversari, els membres de la Sirollada volen que la festa d'enguany sigui encara més especial. La festa començarà un dia abans amb un acte d'inauguració i decoració de la plaça.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat