Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà comptarà amb deu llargmetratges i deu curtmetratges en la seva secció oficial

El certamen se celebrarà a Lleida del 20 al 27 d'abril

El Pampero
Fotograma de la pel·lícula 'El Pampero', que competirà en la secció oficial de llargmetratges de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.
La secció oficial de llargmetratges de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya presenta a concurs deu pel·lícules de diferents països com són Argentina, Xile, Brasil, Veneçuela, Uruguai, França i Mèxic.

Les seleccionades són: Al desierto, Amateur, Como nuestros padres, Maracaibo, Niñas araña, O Filme da Minha Vida, El Pampero, Sinfonía para Ana, Vida de familia i El vigilante. Pel que fa a la secció oficial de curtmetratges de la Mostra, també seran deu els treballs que competiran de set nacionalitats diferents. Tant els llargmetratges com els curtmetratges es projectaran del 21 al 26 d'abril al CaixaForum Lleida. La 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l'Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida, se celebrarà del 20 al 27 d'abril a la capital del Segrià.

El jurat de la secció oficial de llargmetratges de la Mostra estarà format enguany per l'escriptor i historiador cinematogràfic Albert Galera; el crític i articulista de cinema Ignasi Juliachs, i la periodista i corresponsal d'Amèrica Llatina i Europa i presidenta de l'Associació de Corresponsals de Premsa Iberoamericana, Sully Fuentes. Per la seva banda, el jurat de la secció oficial de curtmetratges estarà integrat per l'actor, director i editor José Mellinas; la directora del guardonat curtmetratge Mai, Marta González de la Vega, i la programadora de cinema Montserrat Guiu.

L'organització ha informat que des d'aquest dilluns es poden passar a recollir les entrades per a la cerimònia inaugural del 20 d'abril i per a la cloenda del 27 d'abril per la seu de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Lleida o bé pel Centre Llatinoamericà de Lleida. Les entrades per a la inauguració es poden recollir fins el 18 d’abril, mentre que les de la cloenda es poden passar a buscar fins el 25 d’abril, fins exhaurir localitats. Tant la inauguració com la cloenda tindran lloc a la Llotja de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Amb un llibre mai no estarà sol

Publicitat
Publicitat