Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida cedeix dinou vehicles del dipòsit municipal a l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida

Els cotxes seran desmuntats perquè les seves peces serveixin com a recanvis de vehicles dels serveis socials cubans a diferents províncies de l’illa

Joan Gómez, Lluís Companys
El tinent d'alcalde Joan Gómez i el president del Casal, Lluís Companys, en la firma del conveni. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Ajuntament de Lleida cedirà un total de dinou vehicles del dipòsit municipal a l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida perquè siguin traslladats a aquesta illa caribenya, on tindran una segona vida com a recanvis.

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha participat en l’acte de firma del conveni, juntament amb el secretari general de l’Ajuntament i el president de l’entitat lleidatana, Lluís Companys.

Els vehicles es recolliran durant aquesta setmana al dipòsit i seran desmuntats amb l’objectiu de recuperar i enviar a Cuba peces de recanvi que no poden trobar-se allà ni al mercat donada l’antiguitat dels vehicles. Els recanvis es destinaran a cobrir les necessitats de transport dels serveis socials cubans en diferents províncies de l’illa.

Aquesta iniciativa de cooperació, que s’ha dut a terme d'altres anys, respon a una demanda de l’Institut Cubà d’Amistat amb els Pobles, organisme que canalitza i distribueix l’Ajut Oficial al Desenvolupament a Cuba.

L’Ajuntament de Lleida i l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida i de les Terres de Ponent treballen en el foment de la solidaritat a la nostra ciutat i en la sensibilització i formació de la població sobre la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits econòmicament i social.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat