Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida', en línia recta cap a Almacelles

El Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal" és el protagonista del setè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 7 de l''Ara Terres de Lleida'.
El setè número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Almacelles té un pes important en el número 7 del suplement, amb una entrevista a l'alcalde de la localitat, Josep Ibarz, i un reportatge sobre el Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal". També es posa el focus en la crispació que es viu a les terres de Lleida arran de la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i en la tasca que duu a terme Aspros per generar llocs de drets per a persones amb discapacitats intel·lectuals.

La Magna Processó Penintencial dels Dolors de Bellpuig protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que el Restaurant L'Espurna posa la cara al publireportatge d'aquest mes. Tanca la publicació la notícia sobre el reconeixement de Lleida com a model de Ciutat Cultural i Creativa per part de la Comissió Europea.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Abel Pujol i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat