Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Àngel Ros: "Els esforços estan posats en les municipals"

Els dirigent socialista fixa l'objectiu a incrementar la presència i entrar al govern dels consells comarcals i de la Diputació de Lleida

Àngel Ros, PSC, socialistes,
Àngel Ros, acompanyat de la resta de dirigents del PSC. (Foto: Gerard Martínez)
Revalidar i incrementar la presència més enllà de les 42 alcaldies actuals amb més representació al consells comarcals, en especial el del Segrià, i a la Diputació de Lleida. Aquest és l’objectiu que s’han proposat els dirigents socialistes de la demarcació i que han fet públic aquest matí durant l’esmorzar anual amb la premsa. El president del PSC, Àngel Ros, ha valorat el 2015 com un any que “promet ser políticament apassionant”  i que preveu un escenari amb major representació a tot el territori. Ros ha reconegut la pèrdua de confiança d’alguns militants en el partit però ha considerat que es tracta d’un problema de direcció i no de marca, la qual ha qualificat de “sòlida i necessària”. Una postura que també ha compartit Enric Colom, responsable de l’àrea municipal del partit, que de cara les eleccions municipals intentarà “revalidar i incrementar la nostra presència al territori”.


Sobre un possible avançament de les eleccions autonòmiques, Ros ha remarcat que aquestes “no són bones pel país”. Tot i això, ha afegit que des del grup socialista estan preparats per fer front als tres processos electorals que puguin venir, malgrat que“ els esforços estan posats en les municipals”. El president del PSC ha exposat que l’equip d’Artur Mas “porta tota la legislatura sense governar”, amb discursos èpics que obvien parlar d’altres temes com  de política industrial o agrària. En aquest sentit, ha anunciat que, properament, el PSC organitzarà un congrés obert a la societat per elaborar i repensar el concepte d’Estat i el models productius que cal aplicar.

Pel que fa a les autoinculpacions del 9-N que estan duent a terme ciutadans i membres de CiU, Ros ha considerat que l’actuació suposa “seguir-los la roda” i continuar judicialitzant un tema que s’hauria de resoldre per la via política.

Durant la trobada,  la diputada al Congrés per Lleida, Teresa Cunillera, ha reafirmat que no es tornarà a presentar a les eleccions, una decisió “meditada” i “ferma”. Cunillera ha exposat que continuarà militant al PSC i fent política: “No es tracta d’un pas enrere, sinó d’un pas al costat”. “No callaré ara ni després”, ha afirmat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat