Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius rep el suport de Puigdemont “per derrotar el bloc del 155”

L'alcaldable del PDECat a Lleida ha viatjat a Brusel·les per reunir-se amb el president cessat

Toni Postius, Carles Puigdemont
Postius i Puigdemont, durant la seva trobada a Bèlgica. (Foto: PDECat)
El candidat del PDECat de Lleida a les eleccions municipals a la Paeria, Toni Postius, s’ha reunit amb el president cessat de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, a Bélgica, on li ha traslladat el seu suport perquè “derroti el bloc del 155 a les eleccions municipals de 2019”. Una visita que ha tingut lloc a Waterloo després que Postius fos ratificat com alcaldable del partit als comicis de l’any vinent i que ha durat una hora i mitja, durant la qual han estat parlant de la situació política a Catalunya i a Lleida.

Puigdemont ha remarcat que les eleccions municipals de 2019 suposaran “una nova fita republicana”, tot afirmant que “els ajuntaments són una peça clau del nou país” i que el món local ha d’estar en sintonia amb el que és el reflex de la majoria de la gent”. Assegura que en els comicis locals “Lleida ha de ser clau en la derrota del 155, perquè del 155 n’han volgut fer un emblema”. Referent a la designació de Postius com a candidat, Puigdemont considera que “a Lleida estan orientant-se bé les coses”.

Per la seva banda, Postius ha traslladat a Puigdemont “l’escalf i el suport de la gent de Lleida perquè mantingui la dignitat del govern de la Generalitat a l’exili”. L’alcaldable ha explicat com es va viure l’1 d'octubre a Lleida, així com la jornada de l’11 de desembre, amb la retirada de les obres del Museu de Lleida a l’empara del 155, i li ha manifestat el desig “de fer una candidatura el màxim de transversal possible per aconseguir ser el proper alcalde de Lleida”. En aquest sentit, Postius explica a Puigdemont que “volem donar un tomb a la ciutat, propiciar un canvi necessari després de quaranta anys de governs socialistes i posar la segona capital de Catalunya al servei de la República”.

Finalment, el president cessat ha lliurat una carta a Postius perquè la llegeixi en nom seu a la concentració dels Cantaires de Ponent que té lloc tots els dilluns al vespre a la plaça Paeria.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat