Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, amb l’objectiu d’arribar als 800 inscrits

El circuit de la prova atlètica es durà a terme el diumenge dia 18 i combinarà trams urbans amb camins entre oliveres

Cursa de l'Oli de les Borges Blanques, ateltisme
Moment de la presentació de la Cursa de l'Oli de les Borges Blanques. (Foto: Diputació de Lleida)
La dotzena edició de la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, que es durà a terme el diumenge dia 18, s’ha presentat avui a la Diputació de Lleida. El gran atractiu d’aquesta cita és el circuit, de 10,360 quilòmetres, que combinarà trams urbans amb camins entre oliveres. Els organitzadors confien assolir els 800 atletes inscrits, xifra límit que han establert per aquesta cursa popular que vol cuidar els participants i oferir una carrera de qualitat, segons han explicat el president del Club Atlètic Borges, Jordi Borges, i el director de la cursa, Xavier Sahuquillo.

Per la seva banda, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha indicat que es tracta d’un esdeveniment important pel municipi en la seva doble vessant, tant esportiva com econòmica. El diputat Antoni Villas ha destacat que es tracta d’una cursa que s’emmarca dins la Fira de l’Oli diversificant encara més l’oferta que ofereix les Borges Blanques el cap de setmana del 17 i 18 de gener.

Els tres corredors de la general de cada categoria (locals i equips) que acabin en primera posició rebran un trofeu. Com a novetat d’aquesta edició, els organitzadors obsequiaran als guanyadors de la prova en les modalitats masculina i femenina amb el seu pes en oli.

Aquest any també col·laboren amb la Fundació Síndrome de Dravet, de forma que els atletes que vulguin poden fer una doble inscripció solidària per ajudar aquesta entitat que treballa per finançar la investigació de fàrmacs útils per aquesta malaltia.

La cursa està organitzada pel Patronat Fira de les Garrigues, l’Ajuntament de les Borges Blanques i el Club Atlètic Borges i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat