Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Eugeni: “Amb la victòria, l’equip ha agafat més confiança”

El jugador explica que està treballant per aconseguir tenir un major protagonisme en el conjunt de la capital del Segrià

Eugeni Valderrama, futbol, Lleida Esportiu
Eugeni Valderrama, amb la samarreta del Lleida Esportiu. (Foto: Arxiu)
El començament de l’any 2015 ha estat molt bo per al Lleida Esportiu, ja que el conjunt d’Imanol Idiakez va golejar per 5-1 la UE Cornellà i va tornar als llocs de play-off. “L’objectiu era guanyar i seguir a la zona alta de la classificació. Amb aquesta victòria, l’equip ha agafat més confiança”, ha apuntat el migcampista Eugeni Valderrama.


En aquest sentit, cal recordar que el jugador es va estrenar com a golejador de l’equip en fer un dels cinc primers gols aconseguits al Camp d’Esports. Malgrat l’alegria que suposa aquest fet, Eugeni ha comentat que segueix treballant per tenir la “continuïtat que tots els jugadors volen. Estic intentant aprofitar tots els minuts que em doni l’entrenador i espero tenir-ne més, ja que és el que necessita un jugador”. Tot i així, ha matisat que el més important és que el conjunt estigui en la zona alta de la classificació, “i quan em donin l'oportunitat de jugar, demostrar que ho puc fer, fins i tot de titular”.

D'altra banda, ja estem immersos en ple mercat d’hivern de fixatges. Però Eugeni, un dels jugadors que menys minuts té, ha descartat que hi hagi certa preocupació per possibles sortides de l’equip de la capital del Segrià. “Sabem que tenim un grup molt bo. Els que sortim des de la banqueta tenim moltes ganes de demostrar que podem jugar des de l’inici. Per la meva part, m’estic adaptant bé al rol que demana l’entrenador”.

Campanya per viatjar a Saragossa

Els aficionats del Lleida Esportiu que vulguin viatjar en bus al proper desplaçament de l’equip, el camp del Real Zaragoza B, el cap de setmana del 17 i 18 de gener, podran fer-ho per 10 euros. Per tal d’inscriure’s, els seguidors interessats s’han de dirigir les oficines del club, de 16.00 a 20.00 hores, avui dimecres, demà dijous o passat demà divendres, o bé dilluns, dimecres, dijous o divendres de la setmana vinent.
 
Al mateix temps, els socis-abonats blaus que van comprar el pack d’entrades amb descompte de la campanya "Per Nadal a Lleida, Lleida Esportiu" gaudiran de l’oportunitat d’acompanyar en autocar de forma gratuïta el conjunt si passen a recollir el seu tiquet per les dependències de l’entitat al Camp d’Esports a partir del proper dilluns en el mateix horari d’atenció al públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat