Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu rescindeix el contracte de Didac Devesa

El vestidor del Lleida Esportiu es mostra satisfet amb la primera victòria de l’any, aconseguida al Camp d’Esports, encara que també es mostra cautelós

Didac Devesa, Lleida Esportiu, futbol
Didac Devesa, amb la samarreta del Lleida Esportiu quan va arribar al club blau. (Foto: Arxiu)
El Lleida Esportiu i el jugador Didac Devesa han acordat avui la rescissió del contracte que els vinculava fins al 30 de juny de 2015. Per la seva banda, el club agraeix "el compromís del futbolista al llarg de la temporada i mitja en què ha defensat la samarreta blava" i li desitja molts d’èxits en el seu futur tant professional com personal.
D'altra banda, la moral del vestidor del Lleida Esportiu s’ha vist reforçada amb la golejada aconseguida davant de la UE Olot (5-1). Tots els integrants del conjunt blau eren conscients que era de vital importància sumar el triomf que estava en joc al Camp d’Esports. Per aquesta raó, Salva Chamarro ha manifestat que “aquest resultat tan ampli ens dóna molta moral per afrontar el proper enfrontament”. De fet, aquest serà al Camp d’Esports el diumenge dia 11, a les 17.00 hores, contra l’Espanyol B.

Tot i així, els jugadors mostren la mateixa cautela de sempre, ja que són conscients que “això és molt llarg, difícil i dur, però veig l’equip capacitat i amb ganes d'aconseguir l’objectiu establert”, ha comentat Chamorro. A més, ha afegit que afrontar el segon tram de la competició en la zona de play-off dóna major confiança i que “hem de seguir amb aquesta dinàmica”.

Pel que fa a l'enfrontament disputat ahir, durant el partit es van escoltar alguns xiulets i insults d’alguns aficionats cap als jugadors. Chamarro ha manifestat que “hem de ser forts amb el que ens vingui. A l’afició li hem de dir que estigui amb nosaltres, perquè nosaltres només els volem donar alegries. La gent ha de tenir tranquil·litat”. Cal recordar que Salva Chamarro va ser l’autor del primer dels cinc gols que van fer els lleidatans al Camp d’Esports. 

Però ara ja toca pensar en el proper partit, el que enfrontarà els lleidatans a l’Espanyol B, un rival directe a la classificació. Això fa pensar que serà un enfrontament complicat: “Dues victòries consecutives a casa ens donarien molta moral per viatjar després. Sabem que tots els partits són difícils, però sortirem pels tres punts”.

Finalment, respecte de les possibles incorporacions procedents del mercat d’hivern, el jugador ha expressat que “sempre que sigui per reforçar i ajudar-nos el reforç serà benvingut. Si ve algú ha de ser per reforçar la plantilla”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat