Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ricard Pastó i Núria Duch, guanyadors de la Cursa de Sant Blai al Palau d'Anglesola

Roger Gabarró i Anna Bové s’imposen en la distància curta

Cursa de Sant Blai, El Palau d'Anglesola
Els guanyadors de la prova llarga i de la curta. (Foto: Joan S. Robert)
Ricard Pastó i Núria Duch han estat els guanyadors de la tercera edició de la Cursa de Sant Blai, que s'ha celebrat aquest diumenge gràcies a l’organització de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola i el Club Esportiu Palau d’Anglesola. La cita ha aplegat 500 participants entre les seves dues distàncies, els 10 i els 5 quilòmetres, ambdues puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni. 

En la prova llarga, Ricard Pastó (Xafatolls) s’ha imposat en homes amb un temps de 31.55, seguit d’Antoni Carulla (Runners Balaguer), segon amb 33.22, i de l’independent Bernat Vaqué, tercer amb 33.26. En dones, triomf de Núria Duch (Tri 4.40), amb un crono de 39.55, pel davant de Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners), segona amb 40.37, i de Noemí Aumedes (Xafatolls), tercera amb 40.49.

Pel que fa a la cursa curta, en homes el més ràpid ha estat Roger Gabarró (AE Blancafort), seguit del vigent campió de la Lliga Ponent Eurosomni, Sergi Nunes (Runners Balaguer), segon amb 18.08, i de Cesc Lacueva (Esports Truga), tercer amb 18.12. En dones, la victòria ha estat per a Anna Bové (Esports Truga) amb 21.18, seguida de la seva companya de club Maria Bertran, segona amb 21.44, i de Sandra Borda (Xafatolls), tercera amb 22.17.

La cita ha tingut també la seva vessant solidària, ja que l’organització ha destinat una part de les inscripcions a #Stargardt Go!, un projecte per a la investigació clínica en malalties degeneratives de la retina. En aquest sentit, la Cursa ha ofert un petit reconeixement a Joan Salvador Robert, un atleta habitual de la Lliga Ponent Eurosomni que pertany precisament al club #Stargardt Go! i que, després de més de mig any sense poder córrer degut a causa d'un problema de visió, ha reaparegut. Ha corregut amb un ull tapat i acompanyat de Neus Gili i Stephen Sharp i ha acabat en el lloc 162 amb un temps de 48.50, tot i que això era el de menys.

Ambdues curses s’han desenvolupat sobre un recorregut que ha transitat per carrers i camins del Palau d’Anglesola, per un circuit amb un 90% d'asfalt i un 10% de camí de terra i que feia honor al lema de la prova: "Cursa de Sant Blai, la més plana i ràpida que has fet mai!".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat