Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La recollida d’arbres de Nadal comença demà

Els ciutadans podran dipositar els arbres a la vora del contenidor d’escombraries gris, el de rebuig, o bé portar-lo a la deixalleria municipal fins el proper 16 de gener

arbres, Nadal, ciutadans, Lleida
El arbres han acompanyat als ciutadants durant l'època nadalenca. (Foto: Òscar Buetas)
L’Ajuntament de Lleida inicia demà la recollida d’arbres de Nadal, que promou cada any després de les festes per incentivar el reciclatge. Els ciutadans podran dipositar els arbres a la vora del contenidor d’escombraries gris, el de rebuig, o bé portar-lo a la deixalleria municipal, tant fixa com mòbil, fins el proper 16 de gener. 


Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost que servirà per abonar altres plantes i, d’aquesta manera, s’incorporen de nou al cicle de la natura. Aquesta campanya es coordina des de la Regidoria de Medi Ambient i Horta, que també ha reforçat durant aquests dies la recollida selectiva als diferents barris de la ciutat, ja que en l’època de Nadal augmenta la producció de residus amb els regals, els dinars festius o els guarniments de la llar.

S’ha d’indicar que separar aquests residus a casa i col·locar-los als contenidors de recollida selectiva corresponents permet que s'utilitzin per tornar a fabricar materials, estalviant matèries primeres i energia.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat