Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' recull els fruits de la Fira de l'Oli

La 55a edició de la trobada és la protagonista del cinquè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 5 de l''Ara Terres de Lleida'.
El cinquè número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

La Fira de l'Oli té un pes important en el número 5 del suplement, amb una entrevista a l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i un repàs a la història de la trobada. També es posa el focus en el debat sobre el nou POUM de Lleida i en el futur dels cinemes lleidatans.

L'exposició “Agustí Centelles i el bombardeig de Lleida. Crònica d’un reportatge” protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que el rugbi femení posa la cara a la secció d’esports. Tanca la publicació un recull sobre les notícies més destacades que han tingut lloc a la demarcació de Lleida durant el 2017.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Abel Pujol i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat