Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Cucalòcum i el Cucaesport reben més de 50.000 visitants

Les activitats i els tallers organitzats han tingut una bona acollida, amb xifres similars a les que es van aconseguir en la passada edició

Cucalòcum, Àngel Ros, tortell de Reis
Àngel Ros ha assistit al tall dels tortells de Reis. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Saló de la Infància i Joventut de Lleida, Cucalòcum, ha rebut més de 50.000 visitants, juntament amb el Cucaesport, el Saló de l’Esport, una xifra similar a la qual es va registrar en l’edició de l’any passat. De fet, aquest any s’han ofert mig centenar de tallers i activitats adreçades als més petits, les quals han tingut una excel·lent acollida.


En aquest línia, com a exemple, els tallers d’elaboració de pa sense gluten organitzats pel Gremi de Forners de les Terres de Lleida han acollit uns 750 nens i nenes i l’espectacle Enigmes d’Orient ha aplegat més de 1.500 infants i pares. A més, el paer en cap, Àngel Ros, ha explicat que l’activitat del Gol Solidari ha recaptat 1.250 euros, partida destinada a les activitats de la Xarxa de Centres Oberts i Ciberaules de Lleida per a infants i famílies en situació de vulnerabilitat social. En aquest sentit, Ros ha lliurat el xec i el material escolar que s’ha recaptat aquests dies als representants de la Xarxa i ha destacat la combinació de propostes lúdiques, formatives i solidàries de Cucalòcum i Cucaesport.

A banda de l’espectacle Enigmes d’Orient i dels tallers d’elaboració de pa sense gluten, el parc ha acollit iniciatives innovadores, com l’espai de sensibilització sobre la necessitat de protegir els ossos del Pirineu, proposat per l'entitat ecologista Ipcena, o el concurs d’habilitat mitjançant panells d’electricitat, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida, entre d’altres coses.

La 24a edició de Cucalòcum i la 9a edició de Cucaesport s’han desenvolupat del 26 de desembre de 2014 al 4 de gener de 2015 als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb cinquanta activitats de tipus lúdic, esportiu, pedagògic i de sensibilització social per a infants i joves d’1 a 12 anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat