Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Directe 2015 obre la inscripció a les formacions musicals joves de la comarca

L’objectiu és promoure i donar suport als grups de gent jove, especialment els de músics novells i emergents

Spring Riot, Directe, grup, música
Moment en què el grup Spring Riot es proclamava guanyador de l'edició de 2014. (Foto: Regidoria de Joventut)
El Directe 2015 - Mostra de Música Jove del Segrià ja té oberta la inscripció per a aquelles formacions musicals de gent jove de la comarca que vulguin participar en la convocatòria d’enguany. L’Ajuntament de Lleida organitza la iniciativa a través de la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià i els ajuntaments d’Alcarràs i Alpicat. 


Directe és una iniciativa que té com a objectiu principal promoure i donar suport als grups musicals de gent jove, especialment els de músics novells i emergents. El termini d’inscripció finalitzarà el divendres dia 13 de febrer. De fet, la mostra està oberta a grups musicals o solistes de la comarca del Segrià. L’estil musical de les formacions ha d’estar inclòs dins de la música popular moderna i qualsevol dels seus gèneres: pop, rock, metal, punk, hip-hop, electrònica, folk, cançó d’autor, etc. A més, els participants han de tenir entre 14 i 30 anys.

El jurat estarà format per músics, periodistes especialitzats, professionals relacionats amb el sector musical i tècnics i responsables municipals. Com en anteriors edicions, hi haurà una fase de selecció en què el jurat seleccionarà vuit finalistes d’entre totes les maquetes presentades. Els criteris de selecció seran l’originalitat, la qualitat musical o la tècnica instrumental, entre d'altres.

Els finalistes actuaran en una fase final els dies 28 i 29 de març al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida, amb un repertori de cançons pròpies. A l’escenari hauran de desplegar el seu directe davant del públic i del jurat que els avaluarà. Alguns dels grups guanyadors del Directe han estat formacions com Spring Riot, No Expectations, Möndo Loco, Overdrive, Anjahl, Garlic Lollipops, Racial Fury, Pull my Strings, Ivan Sedenyo, DJ Eneas o Vesper On.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat