Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Una esportista de l’Associació Alba, seleccionada per als Special Olympics d'Abu Dhabi 2019

Vero Torra, de 30 anys i cerverina, participarà com a integrant de la selecció espanyola de bàsquet en aquesta competició internacional

Vero Torra, Associació Alba
Vero Torra, seleccionada per formar part de la delegació espanyola de bàsquet en els Mundials Special Olympics que se celebran l’any 2019 a Abu Dhabi. (Foto: Associació Alba)

La Verònica Torra té 30 anys, és de Cervera i forma part del Club Esportiu de l’Associació Alba. Fa pocs dies li va arribar la notícia que havia estat seleccionada per formar part de la delegació espanyola de bàsquet en els Mundials Special Olympics que se celebraran l’any 2019 a Abu Dhabi (Emirats Àrabs). Serà la segona vegada que participa en aquesta competició internacional; la primera va ser l’any 2007 en els Mundials Special Olympics que van tenir lloc a Shanghai (Xina).Vero Torra és una apassionada de l’esport, especialment del bàsquet, però també forma part de l’equip de futbol i competeix en la disciplina de natació. Com a Club Alba, participa durant tot l’any en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, així com en els Jocs Special Olympics Catalunya, que tenen lloc cada dos anys amb presència d’esportistes de delegacions de Catalunya, de l’Estat i internacionals.

L’esportista podrà anar als Mundials Special Olympics gràcies al suport de la Paeria de Cervera, que es farà càrrec de bona part de les despeses de desplaçament i allotjament.

A banda de la seva faceta com a esportista, Vero Torra treballa a l’escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega com a ajudant de cuina i també com a monitora de menjador a través del servei que gestiona Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat