Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Oberta la convocatòria del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, a què opten els alumnes de la UdL

El guardó reconeix els treballs acadèmics de final de grau que fan recerca sobre els valors i els continguts educatius de les colònies escolars a Catalunya

colònies
Els valors i els continguts educatius de les colònies escolars a Catalunya centren l'objectiu del guardó. (Font: CatPress)
La segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, corresponent a l’any 2018, ha obert la convocatòria amb la voluntat de donar continuïtat a la feina iniciada aquest any, en què la resposta dels alumnes que estudien graus vinculats al món de l’educació a Catalunya ha estat positiva. El guardó és convocat per les empreses i entitats gestores de les cases de colònies i els albergs de Catalunya (La Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura). 

El Premi fomenta l’estudi i la recerca sobre els valors i els continguts educatius de les estades d’infants i joves en les colònies escolars a Catalunya. Disposa del suport institucional de les vuit facultats d’educació de les universitats catalanes i de la Direcció General de Joventut. En concret, són entitats convocants les següents facultats: Facultat d’Educació de la UB, Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC, Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, Facultat de Ciències de l’Educació i la Psicologia de la URiV, Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG, Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de la URL i Facultat d’Educació de la UOC. 
 
Termini obert

Tots els alumnes que tinguin interès a optar al Premi es poden inscriure des d'ara i fins al proper abril a través de la pàgina web coloniesieducacio.wordpress.com. Els treballs s’hauran d’entregar com a màxim el 31 de juny de 2018. El treball guanyador obtindrà un premi de 1.000 euros i l’alumne premiat comptarà amb el reconeixement de tot el sector. El jurat estarà format pels representants de les tres entitats convocants (ACCAC, La Confederació i l’Acellec) i el veredicte es donarà a conèixer la tardor de l’any vinent. 
 
Primer treball reconegut

En aquest 2017, el primer any que s’ha convocat el guardó, el Premi ha estat per a l’alumne barcelonina de quart curs del Grau d’Educació Social de la Universitat de Barcelona Cristina Naudó. Naudó ha presentat l’estudi "La relació educativa entre les empreses de lleure i les escoles durant el procés de les colònies escolars. Una contribució a la comunitat educativa".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat