Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El 21-D també es juga a l''Ara Terres de Lleida'

Les eleccions, Sixena i Àngel Ros protagonitzen el tercer número, que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 4 de l''Ara Terres de Lleida'.
El quart número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

El 21-D té un pes important en el quart número del suplement, amb un debat entre els set candidats per Lleida a les eleccions catalanes. També es posa el focus en Sixena i la sortida de les obres del Museu de Lleida. Una entrevista amb el paer en cap, Àngel Ros, clou el número de Nadal de l'Ara Terres de Lleida.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Abel Pujol i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, els escriptors Eduard Ribera i Gabriel Pena o l’humorista gràfic Miguel Macías.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat