Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida fa un balanç positiu de la primera volta de la LEB Or

El vestidor del conjunt de la capital del Segrià reconeix que ha de seguir treballant intensament i donar el màxim per tal de poder estar al play-off

José Simeón, Actel Força Lleida, bàsquet, LEB Or
José Simeón, durant el partit contra el Peñas Huesca. (Foto: Actel Força Lleida)
La primera volta de la LEB Or ja ha finalitzat. El balanç que fa l’Actel Força Lleida d’aquest primer tram de la competició és positiu, ja que ha aconseguit set victòries i set derrotes d'ençà que va començar la campanya. “La valoració d’aquesta primera volta és positiva. L’afició s'ha il·lusionat amb l’equip. En els catorze partits que hem jugat, menys contra el Ford Burgos, hem competit i hem d’evitar que no torni a passar. Som un equip que treballa molt bé i a la pista s’ha de reflectir”, ha apuntat el base valencià José Simeón.


A més, ha expressat que “ens hagués agradat guanyar algun partit més, però si igualem aquest balanç que hem aconseguit podrem estar al play-off”. De fet, ha revelat que en cap moment el vestidor no s’ha plantejat l’objectiu d’estar a la següent fase de la competició, perquè “som conscients que si no donem el 100% a cada entrenament i partit partirem molt. Això sí, ens agradaria millorar aquest balanç i aspirar al play-off”. I és que, fins ara, “sabem que podem guanyar qualsevol, però sempre donant el màxim”.

Mirant el calendari, també ha reconegut que “cada cop més, l’equip està creixent, estem millorant tant a nivell individual com col·lectivament i el marge de millor és molt gran. Esperem arribar a final de temporada explotant les nostres màximes qualitats”. Per això, el vestidor espera començar el segon tram de la millor manera possible, però “sempre seguint treballant i sense abaixar els braços”.

Respecte a l’enfrontament contra el Peñas Huesca, Simeón va ser un dels jugadors destacats del xoc, malgrat no estar al 100%. “Va ser un tema de lideratge per tal de portar el conjunt cap al millor lloc i tenir controlat l’enfrontament, a més de tenir el suport de l’afició”, va explicar. En aquest sentit, va afirmar que encara que el conjunt lleidatà tindrà festa després del xoc contra el Leyma Básquet Coruña, ell aprofitarà aquesta aturada per “posar-me a l’altura de la resta dels meus companys. A més, al vestidor li anirà molt bé desconnectar”.

Per la seva banda, qui també va fer un bon partit va ser Gerard Sevillano, que va demostrar que està en un bon moment després de la seva lesió. “Contra el Peñas Huesca era un partit molt important, ja que era un rival directe. La victòria ens va donar un plus d’estabilitat i moral per seguir aspirant a estar a dalt. Va ser el xoc en el qual més minuts he sumat i vaig estar còmode a la pista”, ha indicat. I ha apuntat que, “des del punt de vista de l’entrenador, es premia el treball, sent un bon punt de confiança. Tenia ganes de fer aquest pas endavant, però he de seguir treballant i aprofitar els minuts per demostrar que puc ajudar l’equip”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat