Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Gran Camarlenc inicia el seu viatge recollint els desitjos i les cartes dels nens de Lleida

L'emissari de Sas Majestats els Reis d'Orient visitarà les associacions, les entitats i els centres cívics de la ciutat durant els pròxims dies

Gran Camarlenc,Nadal,Reis Mags,nens,
El Gran Camarlenc recull els desitjos i les cartes dels nens a l'Associació de Veïns de l'Escorxador. (Foto: Òscar Buetas)
El Gran Camarlenc va començar ahir la seva ruta recollint els desitjos dels nens i nenes de Lleida que, amb una gran il·lusió i una mica de nerviosisme, l’esperaven amb les seves cartes a les mans. L’emissari de Sas Majestats els Reis Orient recorrerà la ciutat durant els pròxims dies en el seu tradicional trajecte pels barris, associacions i centres cívics de la ciutat recollint les cartes i anunciant l’arribada dels Reis Mags.


El Gran Camarlenc va iniciar ahir el seu viatge a la seu de l’Associació de Veïns de Butsènit, i al llarg de la tarda va passejar-se per l’Av. Instituts -Sant Ignasi, l’Av. Universitat, l’Av. Escorxador, l’Av. Montcada i l’Av. Balàfia. No l’acompanyava el seu camell, al qual va fer un petó "perquè estava constipat”; és el Camarlenc qui parlava, amb la veu ronca, davant de la cara de sorpresa dels infants que l’esperaven a l’Associació de Veïns de l’Escorxador. Tot i així, la falta de veu no li va impedir transmetre el missatge que els Reis d’Orient li havien demanat que comuniqués: “Els Reis Mags ja són aquí”.

El Gran Camarlenc continuarà el seu viatge el divendres 2 de gener a partir de les 16.00 hores a l’Av. Pius XII - Germanor, l’Av. Mariola (16.45 h), l’Av. Pardinyes (17.30 h), l’Associació de Comerciants de la Zona Alta - Ricard Viñes (18.30 h) i l’Av. Camp d’Esports (19.30 h).

El dissabte 3 de gener començarà el seu recorregut al Cucalòcum (11.00 h), per continuar visitant la Biblioteca Pública de Lleida (12.00 h), l’Av. Ereta - Av. Cavallers (16.00 h), l’Associació de Comerciants Carrer Carme (17.00 h), l’Eix Comercial (17.30 h), el Col·lectiu Cultural de Cappont i l’Associació Comerciants de Cappont (17.45 h), l’Av. Cappont (18.30 h) i l’Av. Jaume I (19.30 h).

La vigília de la Cavalcada de Reis, el diumenge 4 de gener, el Camarlenc començarà el seu últim dia de ruta per per l’Av. Llívia (10.30 h), l’Av. Secà (11.00 h), Raimat (Centre Cívic) (12.00 h), l’Av. Torres de Sanui (13.00 h), l’Av. Caparrella (16.00 h), l’Av. Magraners (17.00 h), l’Av. la Bordeta (17.45 h), l’Eix Comercial (c. Alcalde Costa, c. Sant Antoni i c. Major) (18.30 h) i la Paeria (19.00 h).
 
Com cada any, els Reis Mags arribaran el dilluns 5 de gener a les 17.30 h a l’estació de trens de Lleida per iniciar la Gran Cavalcada a la plaça Ramon Berenguer IV i recórrer així els carrers principals de la ciutat repartint alegria, desitjos i caramels. Les carrosses de Sas Majestats es poden veure al Cucalòcum fins al dia 4 de gener. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat