Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Veure el món a través d'una fotògrafa amb discapacitat visual

L'exposició de Carme Ollé es podrà veure del 6 al 30 de novembre a l'Espai Orfeó de Lleida

Carme Ollé
Imatge de Carme Ollé, fotògrafa barcelonina amb una alta discapacitat visual. (Font: Orfeó Lleidatà)
L'Espai Orfeó de Lleida ha donat el tret de sortida a l'exposició fotogràfica "Cormos's. Batecs de color", de la fotògrafa barcelonina Carme Ollé, en el marc de la cinquena edició del cicle Diàlegs. La mostra, que es podrà veure del 6 al 30 de novembre al vestíbul de l'Espai Orfeó, vol acostar al públic com veu el món una artista amb discapacitat visual.

El treball d'Ollé mostra com amb la seva visió altament reduïda és capaç de capturar detalls, fites o racons que resulten sorprenents fins i tot per als que estan familiaritzats amb l'entorn. L'exposició reuneix catorze fotografies en què els protagonistes són el color i el cromatisme de paisatges singulars de Veneçuela, Islàndia i les Canàries on la petjada humana és imperceptible.

A partir del 14 de novembre els visitants podran gaudir d'una experiència sensorial, ja que cadascuna de les instantànies s'acompanyaran d'un element olfactiu relacionat amb cadascuna d'elles. El mateix dia, i també dins del cicle Diàlegs, l'Espai Orfeó acollirà un concert sensorial a les fosques de la Coral Maristes amb el pianista invident Marc Sarrato.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Llarga vida a l'art

Publicitat
Publicitat