Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria adjudica la construcció de la nova variant de Sucs

Anirà a càrrec de Romero Polo per un import de 122.539 euros i un termini d’execució de dos mesos

pont, Sucs, Marta Camps, Josep Barberà, Joan Gómez
El pont del Bou entre Sucs i Vensilló, malmès per les pluges, també entrarà en licitació properament. (Foto: Arxiu)
L’Ajuntament de Lleida ha adjudicat la construcció de la nova variant de Sucs a l’empresa Romero Polo per un import de 122.539,16 euros i un termini d’execució de dos mesos. Aquesta nova via de comunicació evitarà que els vehicles pesats que van cap a Almacelles hagin de passar pel centre de la població. Per habilitar la variant, s'aprofita un camí ja existent que enllaça la carretera de Raimat a Sucs amb la de Sucs a Almacelles, que té una longitud d'uns 400 metres. D’altra banda, l'Ajuntament de Lleida ha millorat i arranjat la carretera d'accés a Sucs, de gairebé 1 km de longitud, tal com s'ha fet també amb la de Raimat.


En el darrer Ple municipal es va donar llum verda a l'expropiació d'unes finques per possibilitar la construcció d’aquesta nova variant de Sucs, que farà efectiva una reivindicació de la població i, alhora, preveu frenar el deteriorament de la carretera evitant que els camions i tractors que es dirigeixen a Almacelles hagin de passar pel centre de la població.

Segons el consistori, l’actuació s'ha demorat més del previst atès que s'ha hagut de fer una expropiació-permuta amb el propietari dels terrenys. Es preveu que la nova variant de Sucs estigui finalitzada abans de la propera primavera.

Així mateix, també està prevista la licitació urgent de la reconstrucció del pont del Bou sobre la Clamor Amarga, situat a la carretera que uneix Sucs i Vensilló, que va quedar destruït per les últimes pluges. L’actuació disposa d'un pressupost d’uns 140.000 euros i un termini d’execució d’un mes. La Paeria ha redactat el projecte de reconstrucció per tal de realitzar les obres de forma imminent, tot i que demanarà un ajut a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat