Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Gaudint de la cultura de la cervesa amb l''Ara Terres de Lleida'

Cervisia Lleida és la protagonista del segon número, que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 2 de l''Ara Terres de Lleida'.
El segon número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,30 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació

Cervisia Lleida té un pes important en el segon número del suplement, amb l’entrevista al president de la Fecoll, Ferran Perdrix, i amb un repàs a la història de la fàbrica de San Miguel a la capital del Segrià i, de retruc, de les cerveses artesanes de la mà de la Ruta de la Cervesa de Lleida. També es posa el focus en l'oleïcultura a través de les primeres fires i festes del territori per celebrar l'arribada de l'oli nou i en l’impacte de l'aigua de reg a les comarques lleidatanes, principalment a les Garrigues Altes.

Double Bind, l'obra mestra de Juan Muñoz que es podrà veure durant cinc anys al projecte Planta de Balaguer, protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que jugador del Força Lleida Miki Feliu posa la cara -i les pilotes- a la secció d’esports. Tanca la publicació un reportatge sobre una protectora lleidatana que busca a la ciutat alemanya de Bonn noves llars per als gossos abandonats.

Dirigit pel periodista lleidatà Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Abel Pujol i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, porten el pes de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat